TARIEVEN > GELAATSBEHANDELINGEN

GELAATSBEHANDELINGEN

Basisbehandeling: Bestaat uit een unieke twee fasen reiniging, milde peeling, doorbloeding masker, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en een afsluitende dag of nachtverzorging.

60 min.

60,00

Luxe behandeling: Bevat een rustgevende massage van nek schouders decolleté en gelaat.

90 min.

72,50

Extra's voor bij de behandelingen: Ampullen Crash kuur: hoog geconcentreerde werkstoffen lessen de 'dorst' van uw huid. Collageen Biomatrix: verstevigt uw gezicht structuur met collageen vezels. Algen peel-off mask: sluist alle werkstoffen de huid verstevigt bindweefsel en stimuleert de celactiviteit. Thermo modelage: zelfverwarmend masker uit mineralen stimuleert de doorbloeding en zorgt voor intensieve opname van werkstoffen.

xx min.

17,50

Jeugd acne huid: Tijdens de behandeling wordt de huid grondig gereinigd en worden de onzuiverheden effectief bestreden en de huid flora weer in balans gebracht. De teint wordt verfrist, verfijnd irritaties en rood kleurringen vermindert.

30 min.

35,00

Anti Agening: De high skin refiner behandeling verzacht de reeds aanwezige sporen van de tijd, geeft nieuwe energie en een jeugdiger uitstraling. De elasticiteit van de huid wordt merkbaar verbeterd,de regeneratie gestimuleerd, en beschermd tegen vrije radicalen en milieu invloeden. Katoenen vliezen doordrenkt met het HSR lifting complex en warme kompressen, zorgen er voor dat de huid duurzaam strakker wordt en nieuwe lijntjes worden voorkomen.

90 min.

95,00

Dr. Babor: Deze buitengewone verzorgingslijn slaat een brug tussen de schoonheidsbehandeling en plastische chirurgie. Deze cosmetische preparaten bevinden zich op de grens van de geneeskunde met resultaten die tot nu toe in de cosmetica onbereikbaar waren. Deze product/behandeling serie bevat twee concepten BIOGEEN CELLULAIR voor intensieve huid regeneratie en de DERMA CELLULAIR specifieke huid problemen.

90 min.

95,00

Skin Renewal treatment: Een fruitzuur behandeling om de huid weer van uit de diepte op te bouwen. Voor elke huid die regeneratie nodig heeft, onzuiver ,acnè, pigment storingen, rimpels en een vale teint. Deze behandeling heeft in kuur verband een verbluffend resultaat.

60 min.

65,00

Ultimate face lifting: Een collageen biomatrix die het ontstaan van rimpels en vroegtijdige veroudering wil voorkomen, met een stimulerende drukpunt massage, collageenboost ampul en het ultra thermomodellage masker de huid een ware collageen boost geven.

90 min.

95,00

Skinovage PX behandeling: Skinovage heeft speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld waardevolle alpine stamcellen die tegen vroegtijdige huidveroudering beschermen. Tevens osmoTec die de verwerking van de werkstoffen in de huid verbetert.

  90 min.

70,00

Derma Refiner: De zachte 'schilkuur' behandeling die het beste resultaat geeft in een kuur. Het verfijnt de poriën, verjongt de huid en geeft weer een frisse teint. Ook pigment verkleuringen, rimpels en acne littekens worden verminderd. In verband met de zon en het voorkomen van eventuele pigment verkleuringen wordt deze behandeling het beste in de herfst/winter gedaan.

4x incl.

producten

295,00

© 2010 Schoonheidsspecialiste Betty Westerhoff | website powered by: maartenevers.nl