TARIEVEN > LICHAAMSBEHANDELINGEN

Een massage ontspant lichaam en geest. Het is alom bewezen dat `spanningen `zich vast zetten in het lichaam en uiteindelijk ziek zijn tot gevolg hebben. Ook geuren edelstenen en kleuren hebben invloed op het welzijn van de mens, daarom kan een wellnes of speciaal massage wonderen doen. De massages bestaan uit twee technieken, het los maken van de spieren en een betere doorbloeding waardoor het lichaam de afval stoffen beter kan afvoeren wat bijdraagt tot het ontgiften van het lichaam, verlicht spanning en geeft nieuwe energie. Het ondersteunt alle niveaus van healing doordat het emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. U kunt een gedeeltelijke massage, bijvoorbeeld nek schouder rug, of een gehele lichaamsmassage boeken en daarnaast verschillende specials.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Basisbehandeling kort

30 min.

37,50

Basisbehandeling lang

60 min.

62,50

Hot Stone: De warme druk van de stenen dringen diep door in de spieren verlicht spanningen door de massage met warme olie en geeft een diepe relaxatie en het ontgift.

60 min.

75,00

Lomi lomi: Een weldadige massage vol warmte energie en gratie. De lomi lomi wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onder armen, de beleving van warme olie lange ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam heeft een diepe werking op het spier- zenuwgestel en de zintuigen. De energie stroomt naar elke plek in het lichaam waar door de gezondheid wordt gestimuleerd. Laat u meevoeren op de ritmische bewegingen van de Hawaiiaanse natuur.

90 min.

75,00

Edelstenen: Edelstenen of kristallen kunnen zorgen voor herstel en voor een vernieuwt evenwicht tussen lichaam en geest. Leven is vibratie, ieder mineraal mens, dier heeft zijn eigen vibratie. Zwarte stenen versterken lichaamsenergieën, blauwe hebben een kalmerende energie, rode en oranje creativiteit, roze genezen de emotie en indigo en paars laten de mogelijkheid tot veranderen toenemen. Met deze bijzondere massage wordt er gewerkt met alle kristallen, sommigen zijn daarvoor verwarmt en met de anderen wordt koud gewerkt. Dit maakt deze massage bijzonder krachtig en wordt onze levenskracht en zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

75 min.

85,00

Tibetaans: Een massage samengesteld uit traditionele massage elementen uit Tibet met `kleine pakjes`en een warme zoete amandelolie aangevuld met een persoonlijk afgestemde etherische olie zorgt deze massage voor een weldadige ontspanning. Het geheim zit opgesloten in de pakjes, gevuld met basalt steentjes en dode zeezout, de techniek en magnetische warmte en de chacra legging die zorgen voor lymfedrainage, ontspanning, reiniging en nieuwe energie.

90 min.

80,00

Khanya: Afrika, een reis naar het fascinerend continent met oneindige natuur rijkdom aan flora en fauna, kleuren en culturen. Khanya betekent `licht aan steken`de smalle maansikkel verandert met de wassende maan tot een volledig licht- en belichaamt kracht en energie.

100 min.

110,00

Voet reflex: In onze voeten zitten alle reflex punten van alle organen in ons lichaam door een drukpuntmassage van de voeten wordt dus het gehele lichaam en de organen behandeld en heeft op die manier een helende werking op blokkades en storingen van energiebanen.

45 min.

45,00

Voetmassage: Deze ontspannende en tevens stimulerende massage is afgeleid van de voetreflex en geeft door stimulatie van het weefsel een betere doorbloeding en afvoer van het lymfesysteem en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

20 min.

22,50

© 2010 Schoonheidsspecialiste Betty Westerhoff | website powered by: maartenevers.nl